Το ρίσκο με Μπράμπετς και η συντήρηση του Φαμπιάνο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βαδίζει ολοταχώς προς την τελευταία στροφή της φετινής σεζόν, έχοντας μπροστά του τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σφυρίζοντας… λήξη μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο.

Το πώς θα προσεγγίσει το ματς, ενδεχομένως να φανεί στη σημερινή προπόνηση. Αν δηλαδή ο Τερζής προχωρήσει σε αλλαγές, αν θα δώσει αγωνιστικά λεπτά στους «μικρούς» κτλ. Υπάρχουν βέβαια και ο Γιακούμπ Μπράμπετς με τον Φαμπιάνο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσέχος τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες συμμετείχε σε κομμάτια της προπόνησης. Τρέχει κανονικά, παίρνει μέρος σε κάποιες ασκήσεις, γενικά έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις, ενώ και στις τελευταίες εξετάσεις που έκανε φάνηκε πως το τραυματισμένο πλευρό του έχει «επουλωθεί». Ωστόσο το τραύμα είναι ακόμη νωπό και παρά τη θέληση και του ίδιου του παίκτη να παίξει, έστω και για λίγο την Κυριακή, μια τέτοια προσέγγιση ίσως κρύβει ρίσκο. Προφανώς και η τελική απόφαση θα είναι του Τόλη Τερζή, σε συνεννόηση με τον ίδιο τον παίκτη.

Όσο για τον Φαμπιάνο είναι αρκετά επιβαρυμένος και προέρχεται και από το ζήτημα που είχε στη γάμπα, από το χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συν την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες μέρες. Γι’ αυτό και πάει συντηρητικά, ενώ χθες δεν προπονήθηκε καθόλου. Και γι’ αυτόν ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια με τον Μπράμπετς.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα