Το σερί του Κουέστα, ο Κυριαζής και… η ενίσχυση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χουλιάν Κουέστα μονοπώλησε τη θέση του τερματοφύλακα στα φιλικά της Ολλανδίας, όντας μάλιστα ο μοναδικός παίκτης του ΑΡΗ που δεν έχασε λεπτό συμμετοχής στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ένα σερί που… έσπασε λόγω ενός χτυπήματος στον ώμο που αποκόμισε από το φιλικό με τη Μπρέντα, ανοίγοντας στον Κώστα Κυριαζή την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο νεαρός κίπερ δεν είχε πολύ δουλειά κόντρα στην Ελμπασάνι, ήταν όμως σε ετοιμότητα στη φάση του 38′ αποκρούοντας χαμηλά την προσπάθεια του Γκόμεζ και με καλό βαθμό δυσκολίας δεοδμένου ότι η μπάλα έσκασε πρώτα κάτω με αποτέλεσμα να αλλάξει η τροχιά της. Μία επέμβαση που… ανάγκασε μάλιστα τον Φραν Βέλεθ να αγκαλιάσει τον Κυριαζή αφού η φάση των Αλβανών ξεκίνησε από λάθος του Ισπανού.

Ο ΑΡΗΣ πιστεύει στην εξέλιξη του Κυριακζή και βλέπει βελτίωση με τη δουλειά που κάνει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πλαβούκου, δίχως όμως αυτό να αλλάζει την απόφαση που έχει παρθεί για την απόκτησση 2ου τερματοφύλακα. Μάλιστα η κίνηση αυτή έχει εξελιχθεί σε προτεραιότητα τις τελευταίες μέρες, με τους “κιτρινόμαυρους” να αναζητούν τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Κουέστα-Κυριαζή και θα κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων για τη φετινή σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα