Το στοχευμένο τεστ ετοιμότητας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελική ευθεία από σήμερα για τον ΑΡΗ με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος, με δύο ακόμη φιλικά και αμφότερα στοχευμένα.

Η Ελμπασάνι είναι ένας αντίπαλος σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας και ίσως αυτό που χρειάζεται να δοκιμαστούν οι “κιτρινόμαυροι” εν όψει της πρεμιέρας. Δηλαδή απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει αρκετά αμυνττικά και δεν θα τους αφήσει να δημιουργήσουν.

Πάνω-κάτω δηλαδή ό,τι βρήκαν μπροστά τους κόντρα στη Ντόρντρεχτ και ό,τι θα κληθούν να αντιμετωπίσοουν στη μεγαλύτερη διάρκεια της νέας σεζόν. Αντιπάλους που θα προσπαθούν πρωτίστως να… καταστρέψουν τις επιθετικές αρετές του ΑΡΗ και την ποιότητα που ενισχύεται με τις τελευταίες κινήσεις όπως των Σίστο και Μόντσου.

Ο ‘Άκης Μάντζιος περιμένει να δει το νέο δείγμα γραφής της ομάδας του απόψε σε τέτοιες καταστάσεις παιχνιδιού, όπως και με τη Λαμία το επόμενο Σάββατο (10/08). Παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα αυτά τα δύο ματς αποτελούν φυσικά και ευκαιρία προσαρμογής για τα τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ. Μόντσου και Μάγιο θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα και η αγωνιστική τους κατάσταση κρίνεται σημαντική εν όψει πρεμιέρας, αφού ο Μάντζιος θα τους χρειαστεί στο Περιστέρι και ειδικά τον 24χρονο μέσο λόγω των απουσιών στη μεσαία γραμμή.

Προτεινόμενα Άρθρα