Το τεστ του Ζουλ και τα χαφ στη Νέα Φιλαδέλφεια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ξεκινάει την προετοιμασία του σήμερα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας μείον έναν παίκτη σε σχέση με εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε είχε δηλωθεί από τον Άκη Μάντζιο να εκτίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια την ποινή των τριών καρτών. Μία απουσία που ήταν καιρό γνωστή και για αυτό ο Έλληνας τεχνικός ενεργοποίησε τον Ζαν Ζουλ κόντρα στους ‘πράσινους”, περνώντας το τεστ ετοιμότητας σε ένα παιχνίδι αντίστοιχων απαιτήσεων.

Ο Καμερουνέζος θα παραμείνει στη μεσαία γραμμή. Το θέμα όμως πλέον για τον προπονητή είναι ποιός θα είναι ο παρτενέρ του από τη στιγμή που θα απουσιάζει ο Βέλγος. Ένα κενό το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί τις επόμενες μέρες και να αποφασίσει.

Επιλογές για τον Μάντζιο υπάρχουν… Ο Τζούρασεκ κέρδισε πόντους ως αλλαγή την περασμένη Κυριακή και έχει πιθανότητες ειδικά εάν ο Μάντζιος θέλει να διατηρήσει τον Νταρίντα πίσω από τον Μορόν. Σε διαφορετική περίπτωση ο Τσέχος μπορεί να οπισθοχωρήσει στα χαφ και τότε στην κουβέντα μπαίνει η επιλογή του Πάρντο που όμως δεν ταιριάζει τόσο στις απαιτήσεις του αγώνα αφού στερείται ταχύτητας και βοήθειας στο ανασταλτικό κομμάτι όπου ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συνεπής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμα και η επιλογή του Μενέντες αλλά με λιγότερες πιθανότητες για την ώρα.

Ο Μάντζιος έχει μέρες μπροστά του για να δοκιμάσει πράγματα και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, όντας πιο απελευθερωμένος από τη στιγμή που δεν θα γίνει το ματς Κυπέλλου της μεθεπόμενης Πέμπτης με την Ένωση.

Προτεινόμενα Άρθρα