Το τετ α τετ Καρυπίδη-Χαριστέα, που ΔΕΝ είναι είδηση

από AllAboutARIS

Από το περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη ΔΕΘ πέρασε σήμερα (12/9) και ο Άγγελος Χαριστέας. Και μάλιστα… εις διπλούν, αφού στη πρώτη απόπειρά του περιορίστηκε περισσότερο στα τυπικά των χαιρετισμών και μετά… φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Τη δεύτερη φορά που εμφανίστηκε στον Κιτρινόμαυρο χώρο, τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά κι έτσι είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους του ΑΡΗ, ενώ είχε κι ένα τετ α τετ με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται στην ομάδα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις. Τουναντίον…

Καρυπίδης και Χαριστέας έχουν κρατήσει επαφές, πολλές φορές μιλούν για την πορεία του ΑΡΗ, ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ προς τον πρώην διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Άλλωστε μαζί παρακολούθησαν το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία και δεν αποκλείεται ο νυν Αντιπεριφερειάρχης να είναι και αύριο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Και για να μην παρεξηγηθεί όλο αυτό, δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής ή εμπλοκής του Χαριστέα στον ΑΡΗ. Όσο για το τι συζήτησαν σήμερα; Αυτό μόνο οι δυο τους το ξέρουν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X