Το «τρύπημα» οι εντεταλμένες «μπάμπουσκες» και οι κωλοτούμπες…

από Περικλής Τράιος

H είδηση έσκασε σαν βόμβα…

Όχι βέβαια για αυτούς που γνωρίζανε και περιμένανε…

Η αναδιάταξη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την ξαφνική παραίτηση του Γιώργου Σαββίδη, μία μέρα πριν, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης είναι ξεκάθαρη : ηθική αυτουργία σε εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.

Μια κατηγορία, η οποία βέβαια δεν προκύπτει από την Ε.Ε.Α, ούτε από τον Αυγενάκη, αλλά από το βούλευμα τακτικών δικαστών του συμβουλίου εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο ρόλος της Ε.Ε.Α, ήταν απλά να το ανακοινώσει…

Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ. Και φυσικά κανείς δεν το διέψευσε…

Αυτό που πλέον απομένει, να δούμε είναι τις προεκτάσεις που θα υπάρξουν, σύμφωνα με αυτά που λέει και προβλέπει ο Νόμος.

Αυτά που προβλέπονται είναι ξεκάθαρα. 

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 2725/1999 δεν μπορεί να είναι μέλος σε διοίκηση αθλητικής ανώνυμης εταιρείας όποιος έχει παραπεμφθεί στο δικαστήριο με αμετάκλητο βούλευμα έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση.

Αυτό έχει προεκτάσεις και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις…

Επίσης περιμένουμε να ακούσουμε όλους αυτούς τους «δαιμόνιους ρεπόρτερ», όλους αυτούς τους «πίκους-απίκους», να μας ενημερώσουν και να μας εξηγήσουν, ποια υπόθεση αφορά η συγκεκριμένη κατηγορία και γιατί έχουν λουφάξει…

Περιμένουμε από όλα αυτά τα μπουμπούκια της παραπληροφόρησης και της ελεεινής προπαγάνδας, αυτούς τους Α΄la carte και επιλεκτικά ευαισθητούληδες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, μπλόγκερ, παρουσιαστές να μας πουν τι παίζει…

Όλες αυτές οι λογής-λογής εντεταλμένες «μπάμπουσκες» που τολμάνε και κουνάνε το δάχτυλο στους Αρειανούς και να τους πουλάνε κηρύγματα.

Όλοι αυτοί οι εμετικοί και αηδιαστικοί τύποι, οι οποίοι σε ραδιόφωνα, σάιτ, τηλεοπτικά κανάλια, έχουν έναν και μόνο ρόλο, να χτυπάνε καθημερινά κατά του ΑΡΗ και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να πολεμήσουν, να διαβάλλουν και να συκοφαντήσουν τον πιο έντιμο, περήφανο και λεβέντη Σύλλογο που υπάρχει στην Ελλάδα.

Ξεδιάντροποι και επαγγελματίες κατασκευαστές ψεμάτων, έφτασαν στο σημείο με το γνώριμο υφάκι τους και τις δακρύβρεχτες και γεμάτες υποκρισία μπουρδολογίες τους, να μιλάνε (άκουσον-άκουσον) για ένα φιλικό που φημολογήθηκε (από τους ίδιους κύκλους!) ότι θα δώσει ο ΑΡΗΣ με τη Νότινγκαμ, η οποία ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να τολμάνε (ποιοι, αυτοί οι ξετσίπωτοι…) να πουλάνε πνεύμα και μαθήματα ηθικής και να μιλάνε για «τρυπήματα»…

Μήπως θέλετε να μιλήσουμε για «τρυπήματα»;

Θέλετε πραγματικά να πούμε τι σημαίνει «τρύπημα»…

«Τρύπημα» πάντως δεν είναι να θέλει μια ομάδα να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή της, στην ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα.

«Τρύπημα» θα ήταν, αν αυτόν τον ποδοσφαιριστή, τον άφηνε η διοίκηση της ομάδα επίτηδες απλήρωτο, ούτως ώστε να κάνει προσφυγή, να μείνει ελεύθερος και μετά να πάει τζάμπα, όπου ήθελε ο μάνατζερ του και όλοι οι παρατρεχάμενοι…

 

Όπως δηλαδή γίνονταν στον ΑΡΗ σε παλαιότερα χρόνια, τότε που αρπάζαν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, ελεύθερους και χωρίς να αποκομίσει η ομάδα το παραμικρό όφελος.

 

Ούτε είναι «τρύπημα» το να κάνεις ένα φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα όπως η Νότινγκαμ, που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και η οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα για προετοιμασία.

 

Άσχετα αν ο ΑΡΗΣ ουδέποτε έκανε κάποια τέτοια κίνηση ή επαφή, παρά ήταν ένα ακόμη κατασκευασμένο ψέμα από αυτούς τους κύκλους ανωμαλίας. 

 

Θέλετε να πούμε τι είναι «τρύπημα» για μια ομάδα;

 

  • «Τρύπημα» είναι να βγαίνει ο αντιπρόεδρος μιας ομάδας και επί σειρά ετών προπονητής, να καταγγέλλει ότι στο ΔΣ της ΠΑΕ, υπήρχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού…

(Συνέντευξη Άγγελου Αναστασιάδη SPORT 24 στις 22.09.2021)

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να βλέπεις τους φίλαθλοι της, να αποθεώνουν με πανό, το Υπουργό Αθλητισμού της χούντας
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ – φίλαθλοι Π.Α.Ο.Κ.»).

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να λέει ο Υπουργός Αθλητισμού ότι το Κράτος της έδωσε 10 δις για να της φτιάξει γήπεδο και είναι η πιο ευεργετημένη-ευνοημένη ομάδα
    (Ανδρέας Φούρας: «Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το μοναδικό σωματείο που έχει ευεργετηθεί περισσότερο από κάθε άλλο από την Πολιτεία»).

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να πηγαίνουν οι φίλαθλοι της και να ανεβάζουν πανό υποστήριξης στον υποτιθέμενο εχθρό τους τον Ολυμπιακό, προκειμένου να νικήσει στον αγώνα μπαράζ και να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα κι όχι ο ΑΡΗΣ.
    (Μπαράζ Βόλου 25.05.1980)

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να βγαίνει και να λέει ένας παλιός και επί δώδεκα χρόνια ποδοσφαιριστής της, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιωργος Κοσκωτάς, (ο οποίος καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 32 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης) πλήρωσε υπερκοστολογημένες και φουσκωμένες τις μετάγραφες του προπονητή (Λιμπρεχτς) και ποδοσφαιριστή (Μπανιώτη), προκειμένου να ενισχύσει τα ταμεία του Π.Α.Ο.Κ.

(Συνέντευξη Γιάννη Γούναρη FOSONLINE στις 13.02.2022

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να βγαίνει παλιός ποδοσφαιριστής της και να λέει, ότι ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. ενισχύθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά (αυτόν που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 32 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης) μέσα από την υπερκοστολογημένη μεταγραφή του βολειμπολίστα Αμαριάνακη, για να χτυπήσει τον Αυτοκράτορα ΑΡΗ.

(Συνέντευξη Γιάννη Γούναρη FOSONLINE στις 13.02.2022

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να πηγαίνουν οι οπαδοί και να απαιτούν από τους ποδοσφαιριστές να χάσουν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, προκειμένου να υποβιβαστεί ο ΑΡΗΣ

(Συνέντευξη Δημήτρης Σαλπιγγίδη: https://www.enikos.gr/sports/apokalypsi-salpingidi-gia-paok-mas-eichan-zitisei-na-katsoume-na/1511677/)

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να λέει ότι ο υποτιθέμενος «εχθρός» της είναι ο Ολυμπιακός, αλλά να του παραχωρεί το γήπεδο για να παίξει ευρωπαϊκό αγώνα (ήταν τιμωρημένο το «Γ. Καραϊσκάκης») προκειμένου να ωφεληθεί οικονομικά
    (γήπεδο Τούμπας 17.09.1975 Ολυμπιακός-Δυναμό Κιέβου 2-2

https://sport-retro.gr/h-nyxta-pou-h-toumpa-egine-evrwpaiki-edra-tou-olympiacou/)

 

  • «Τρύπημα» για μια ομάδα, είναι να βγαίνει και να λέει ένας παλιός και επί δώδεκα χρόνια ποδοσφαιριστής της, μέσα στη συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά (αυτόν που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 32 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης) και προκειμένου να ενισχύσει τα ταμεία του Π.Α.Ο.Κ., ήταν η διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα.

(Συνέντευξη Γιάννη Γούναρη FOSONLINE στις 13.02.2022

14.08.1988 : Π.Α.Ο.Κ.-Ολυμπιακός 0-1 

https://www.youtube.com/watch?v=l7-R14vOlBQ

Αυτά και άλλα πολλά, είναι «τρυπήματα» για μια ομάδα.

Και πραγματικά είναι τόσα πολλά ακόμη, που θα μπορούσαν να γράφω ως το πρωί…Πραγματικά είναι πολλά ακόμη, απλά έγραψα επιλεκτικά ορισμένα από αυτά.

Είναι «τρυπήματα» που γράφτηκαν παντοτινά στην ιστορία.

Για αυτό φωνάζω και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να το καταλάβει και να το εμπεδώσει ακόμη κι τελευταίος Αρειανός.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.

Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι παντοτινά, ο πιο ΚΑΘΑΡΟΣ, ο πιο ΕΝΤΙΜΟΣ και ο πιο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Σύλλογος στην Ελλάδα.

Δεν έχετε να απολογηθείτε σε καμία κοπριά και σε καμία γλίτσα, που θέλει να συκοφαντήσει, να διαβάλλει και να χτυπήσει το γόητρο του Συλλόγου (με το νου του…).

Είπαμε…

Είναι σαν να σου λέει ένας καταδικασμένος κλέφτης και λωποδύτης, ότι είναι κακή πράξη το κλέψιμο.

Το γλέντι έχει αρχίσει και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τις κωλοτούμπες που θα ζήσουμε στο επόμενο διάστημα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα