Το… φιλτράρισμα των “μικρών” πριν την προετοιμασία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του λιγότερες από τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του.

Η τελευταία παράταση που έδωσε το CAS ολοκληρώνεται στις 10 Ιουνίου. Ακόμα και να υπάρξει απόφαση που θα δίνει στην ομάδα δικαίωμα για μεταγραφές, το μόνο σίγουρο είναι ότι τις πρώτες μέρες της νέας σεζόν θα βασιστεί σε όσους έχει και όσους αποφασίσει να κρατήσει. Κάτι που ίσως ισχύσει και για τις πρώτες μέρες στην Αυστρία.

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη κατηγορία ποδοσφαιριστών, η οποία έχει σχεδόν κάθε χρόνο την… τιμητική της στην έναρξη της προετοιμασίας και είναι αυτή των “μικρών”.

Μαζί με όλα τα “φλέγοντας” ζητήματα του νέου ρόστερ, τις επόμενες μέρες ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να αποφασίσει και για τους “μικρούς” που θα κληθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να τους τσεκάρει ο Χερμάν Μπούργος και να αποφασίσει ποιοί θα ακολουθήσουν την ομάδα στο εξωτερικό.

Ο Αργεντινός έχει ήδη μία εικόνα αφού το προηγούμενο δίμηνο πέρασαν 12-13 παιδιά των τμημάτων υποδομής από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Μπούργος και Τερζής θα αποφασίσουν από κοινού για τα παιδιά που θα κληθούν, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πλήρη εικόνα λόγω και της πολύμηνης παρουσίας του στα τμήματα υποδομής αλλά και της εποπτείας που συνεχίζει να έχει.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X