Το όνειρο της ΑΙΚ για Κουάισον, τι λένε στη Σουηδία για τα ποσά της πρότασης του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μόνο κάποιες λεπτομέρειες αναμένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Κουάισον στον ΑΡΗ, με τον Σουηδό να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Το γεγονός ότι μέχρι πρότινος παρέμενε χωρίς ομάδα και βρισκόταν στη Σουηδία κάνοντας προπονήσεις με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, είχε ανοίξει την… όρεξη των Σουηδών, που ονειρεύονταν επιστροφή του στο σύλλογο όπου άρχισε την καριέρα του.

Η ιστοσελίδα fotbolldirekt, σε ρεπορτάζ της, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν κατέστη εφικτή μια συμφωνία της ΑΙΚ με τον Κουάισον, προτάσσοντας το οικονομικό. Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου ισχυρίζεται ότι η συμφωνία του ΑΡΗ με τον παίκτη, προβλέπει αμοιβή 24.000 ευρώ την εβδομάδα. Σημειώνεται βέβαια, ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν επιβεβαιώσει τα… ποσά της συμφωνίας.

Στο δημοσίευμα αρχικά τονίζεται:

“Αρκετά χρόνια στη Σαουδική Αραβία του δημιούργησαν μια οικονομική ανεξαρτησία. Όμως, παρόλο που έχει φτάσει τα 30, του προσφέρουν ακόμη πολλά χρήματα.

Εάν η συμφωνία με τον ΑΡΗ γίνει πραγματικότητα, λέγεται ότι πρόκειται για συνθήκες που του δίνουν περίπου 270.000 SEK (σ.σ. σχεδόν 24.000 ευρώ την εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα εκατομμύριο τον μήνα (σ.σ. περίπου 89.000 ευρώ) τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένος του συλλόγου”.

Στη συνέχεια αναφέρει πως…: “Με όλα αυτά που λέγονται, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί θα χρειαστεί χρόνος για μια επιστροφή στη Σουηδία. Την περασμένη άνοιξη υπήρχε φλερτ με την AIK”.

Προτεινόμενα Άρθρα