Το 4/7 του Μορόν και η… μοναξιά στην κορυφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο μία αγωνιστική έμεινε ο Λορέν Μορόν μακριά από τα γκολ, επιστρέφοντας κόντρα στην Κηφισιά για το 1-0, το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό.

Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και έπιασε τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παράλληλα έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της ομάδας. Δεν είναι όμως αρκετός.

Ο 29χρονος επιθετικός έκανε καλό ματς χθες, με ένα γκολ και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο δεύτερο για να “κλειδώσει” τη νίκη. Για ακόμη μία φορά όμως από το 70′ και μετά η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια του παίκτη, ειδικά με τα μέτρα που καλύπτει στο γήπεδο και τις βοήθειες που δίνει σε αρκετούς χώρους.

Δυστυχώς για τον ΑΡΗ μέχρι τον Ιανουάριο δεν θα υπάρχει κάποιος άλλος από πίσω για να τον ξεκουράει, παρά μόνες οι αναγκαστικές επιλογές των Σαμόρα και Χριστοδουλόπουλου που όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι και οι ενδεδειγμένες.

Υπό άλλες συνθήκες ο Μορόν θα είχε γίνει αλλαγή χθες αλλά το γκολ του Οζέγκοβιτς άλλαξε τα πλάνα του Μάντζιου και… καταχράστηκε τον Ισπανό με στόχο να έρθει ένα δεύτερο γκολ.

Αναγκαστικά ο 29χρονος θα βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης ως τον Ιανουάριο όπως και μεγάλης προσοχής, ειδικά από τη στιγμή που είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα