Το +6 αλλάζει πολλά, αλλά και τίποτα…

από AllAboutARIS

Αν μη τι άλλο η είδηση της δικαίωσης του ΑΡΗ από το CAS ήταν μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τους ανθρώπους της ομάδας και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην προσπάθεια εισόδου της εξάδας.

Πλέον αυτό το… ζόρι δεν υπάρχει, μιας και οι Κιτρινόμαυροι και μαθηματικά βρίσκονται στα play offs. Αυτή είναι μία σημαντική διαφοροποίηση δεδομένων, καθώς για μια ακόμη σεζόν η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο καταδεικνύει ωστόσο και τη σημασία να παραμείνουν όλοι προσγειωμένοι και να μην παρασυρθούν από τα σημερινά. Η ομάδα πέτυχε έναν στόχο, αλλά ο σημαντικός είναι ακόμη μπροστά. Το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή δεν είναι αδιάφορο. Η προσθήκη… βαθμών θα βοηθήσει την προσπάθεια στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί. Εκεί όπου στόχος θα πρέπει να είναι η κατάκτηση, τουλάχιστον, της τρίτης θέσης, ώστε να μείνει… αδιάφορη η κατάληξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα το κατακτήσει εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν αυτή (η ομάδα) είναι μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος τότε Ευρώπη βγαίνει και ο τέταρτος της βαθμολογίας. Αν όχι, τότε από το πρωτάθλημα βγαίνουν τρεις.

Προτεινόμενα Άρθρα