Το AllAboutARIS ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα!

από AllAboutARIS

To AllaboutARIS TV ξεκίνησε την εβδομάδα με το… ξεμπρόστιασμα της προπαγάνδας, στην οποία έ΄χουν επιδοθεί Βόλος και διάφορα pay roll από χθες.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να βγάλουν τον ΑΡΗ μοναδικό υπεύθυνο. Κυρίως τον κόσμο του

Το επιχείρημα; Η είσοδος των οπαδών χωρίς εισιτήρια. Έλα όμως που μια χαρά πήρε ο κόσμος εισιτήρια. Από πού; Μα φυσικά από τα εκδοτήρια που είχε ανοικτά ο κ. Μπέος

Μέσω της εκπομπής AllAboutARIS TV, παρουσιάσαμε ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ από τα εισιτήρια που εκδόθηκαν και αποκτήθηκαν από τους φίλους των “κιτρινόμαυρων” από το πρωι της ημέρας του αγώνα, τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εκδοτήρια. Αυτομάτως λοιπόν ο ΑΡΗΣ δικαιώνεται και αθωώνεται, καθώς, όπως είπαμε, ο κώδικας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!
Αυτό μάλιστα το γνωρίζουν και οι προπαγανδιστές και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με βιντεάκια στην περίμετρο του γηπέδου.

Αν δεν θυμάστε τι γράφει ο κώδικας εμείς είμαστε εδώ. Να σας το υπενθυμίσουμε για μια ακομη φορά.

Άρθρο του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 14 παρ. 4β, “περί υποχρεώσεις ομάδων και ευθύνη ομάδων”, “… Ωστόσο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος ομάδα εάν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης”

Προτεινόμενα Άρθρα