Το story με τον Μπούργος είχε γρήγορη αντίδραση με… προεργασία εβδομάδων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τη μία πόρτα βγήκε ο Άκης Μάντζιος και από την άλλη μπήκε ο Χερμάν Μπούργος…

Μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα δρομολογήθηκε η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του ΑΡΗ. Μία κίνηση που έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ετοιμότητα από τη διοίκηση. Πίσω της όμως “κρύβει” και μία προεργασία, την οποία οι εξελίξεις έφεραν στην επιφάνεια και σε καμία περίπτωση δεν τις δρομολόγησε αυτή.

Η περίφημη έκθεση που παρέδωσε ο Αργεντινός δεν έγινε μέσα σε μόλις 1-2 24ωρα. Χρειάστηκε μέρες και μελέτη για να γραφτούν αυτές οι 46 σελίδες. Και ούτε ο ίδιος ο Μπούργος θα λειτουργούσε τόσο επιπόλαια, για να μπει σε ένα αεροπλάνο με μία επαφή που θα είχε γίνει μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προεργασία για την περίπτωση Μπούργος ξεκίνησε πριν από περίπου 20 μέρες. Οχι ότι τότε είχε παρθεί απόφαση για αλλαγή στον πάγκο, όμως ο ΑΡΗΣ ήθελε να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Είτε για άμεσα -όπως και έγινε τελικά- είτε για το καλοκαίρι.

Η ομάδα εστίασε στον Αργεντινό, αυτός απέκτησε εικόνα και τα πράγματα ήρθαν έτσι που η… θέση άνοιξε και έτσι δεν δίστασε να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα