Το update από τους τραυματίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε χθες την Ελμπασάνι έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες, κυρίως για ιατρικούς λόγους, με τους Κουέστα και Σίστο να είναι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ο Ισπανός περισσότερο προφυλάχθηκε λόγω του ώμου του και θα φανεί εάν θα παίξει στο επόμενο φιλικό κόντρα στη Λαμία, δίχως να τίθεται θέμα απουσίας του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Σίστο από την άλλη έχει αυτό το τσίμπημα στη γάμπα όπου είναι ύπουλο σημείο και είναι πιθανό να απουσιάσει από το φιλικό του επόμενου Σαββάτου, με την κατάσταση του να αξιολογείται μέρα με τη μέρα.

Ο Φεράρι έχει μπει στις προπονήσεις και μένει να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών, με την επιστροφή του να… καίει καθώς δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αριστερός μπακ και χθες ο Μάντζιος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στα αριστερά της άμυνας για ακόμη μία φορά τον Μιχάλη Παναγίδη.

Ο Νταρίντα από την πλευρά του αισθάνεται κάθε μέρα καλύτερα και από βδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα