“Τρέχει” για επιθετικό και όχι μόνο τα επόμενα 24ωρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εβδομάδα ακριβώς έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει όσον αφορά το πρώτο… κύμα μεταγραφών.

Η ομάδα περιμένει σήμερα ή αύριο τους Ντιόπ και Καμάτσο στη Θεσσαλονίκη, έχει όμως ακόμα δουλειά μπροστά της και πιο συγκεκριμένα τουλάχιστον ακόμα 2-3 κινήσεις.

Στο επίκεντρο παραμένει το θέμα του φορ, το οποίο δυσκολεύει αρκετά τους “κιτρινόμαυρους”. Μέσα στα επόμενα 24ωρα καλούνται να καταλήξουν σε μία από τις 4-5 επιλογές που έχουν ψηλά στη λίστα τους, κυρίως από την Ευρώπη αλλά και κάποιες από τη Λατινική Αμερική.

Χαφ και στόπερ είναι ακόμα δύο προτεραιότητες για τις οποίες έχουν εντοπιστεί επιλογές και “τρέχουν” ήδη τα τελευταία 24ωρα, ώστε να μπουν σε ένα πιο ουσιαστικό στάδιο.

Δεν σημαίνει βέβαια ότι αποκλείονται κάποιες ακόμα κινήσεις για άλλες θέσεις μέσα στις επόμενες μέρες, όμως το βάρος έχει πέσει σε συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που ξεκινάει από σήμερα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα