«Τρέχει» για τις προσθήκες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όσο η Ολλανδία πλησιάζει, άλλο τόσο μεγαλώνει η πίεση του χρόνου για τον ΑΡΗ, ώστε να προχωρήσει στις πρώτες ουσιαστικές του προσθήκες στο ρόστερ, έχοντας χάσει ήδη χρόνο τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα αναχωρεί σε δύο μέρες για την Ολλανδία και πλέον ο στόχος που έχει τεθεί είναι είτε κάποιοι παίκτες να προλάβουν να έρθουν μέχρι αύριο ώστε να ταξιδέψουν με την αποστολή στην Ολλανδία, ή έστω να μεταβούν μόνοι τους στο Ρότερνταμ μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ έχει προχωρήσει αρκετά τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο μέσα στις επόμενες ώρες να οριστικοποιηθεί η απόκτηση τους. Η ουσία για τον ΑΡΗ δεν είναι να έχει απλά επαφές, κάτι το οποίο γίνεται εδώ και καιρό άλλωστε, αλλά να προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες και ανακοινώσεις παικτών, που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Φυσικά δεν είναι αρκετοί, αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο αποτελούν μια βάση που εφόσον μπει, τότε ο ΑΡΗΣ θα χρειάζεται ακόμα 2-3 κινήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Προτεινόμενα Άρθρα