«Τρίποντο» κορυφής για την Μονακό, με buzzer beater

από AllAboutARIS

Το πήρε… επάνω του ο Ντέιβιντ για τη Λιλ και της έδωσε άνετο «διπλό» στη Χάβρη! Με τον φανταστικό Καναδό φορ, οι «λιλουά» έκαναν πάρτι στην 6η αγωνιστική της Ligue 1 επικρατώντας 3-0 και παρέμεινε σταθερά στην τετράδα.

Ο υπερταλαντούχος στράικερ xρειάστηκε μόλις 23 λεπτά και μια ασίστ από τον Σαχράουι προκειμένου να ανοίξει το σκορ για τη Λιλ, ενώ το έργο επαναλήφθηκε 12 λεπτά αργότερα για το 0-2! Το κερασάκι στην «τούρτα» έβαλε στο 79′ ο Ντέιβιντ για το τελικό 3-0 το οποίο θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν ο Αντρέ Γκόμες δεν έχανε πέναλτι στο 90’+5′.

Νίκη «δια πυρός και σιδήρου» και… συγκατοίκηση με την Παρί για τη Μονακό! Η ομάδα του Άντι Ίτερ, δέχθηκε την ψυχρολουσία από τη μαχητική Μονπελιέ στο 16′ καθώς ο Ενζιγκουλά άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος, οι Μονεγάσκοι βρήκαν τον δρόμο για την ισοφάριση με τον Μπαλογκάν να κάνει το 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Μονπελιέ θα φύγει με σπουδαίο βαθμό από το «Λουί Ντε» ο Καμαρά με ένα τρομερό σουτ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Προτεινόμενα Άρθρα