Τρίτο (και τελευταίο) δυνατό τεστ στην Αυστρία, με Λοκομοτίβ Μόσχας (20:00)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Το τρίτο και τελευταίο του τεστ επί αυστριακού εδάφους δίνει απόψε (7/7, 20:00 ώρα Ελλάδας, Live allaboutaris.com, Libero 107,4, NovaSports) ο ΑΡΗΣ, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Thermenstadion Bad Waltersdorf τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι «κιτρινόμαυροι» κλείνουν την παρουσία τους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με μία δυνατή κόντρα απέναντι στη ρωσική ομάδα και ο Άκης Μάντζιος περιμένει να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήσιμα συμπεράσματα, εν όψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης της ομάδας, σε δύο εβδομάδες κόντρα στην Αστάνα για το Confederation League.

Ο προπονητής του ΑΡΗ αναμένεται να συνεχίσει τις δοκιμές, για να δει σε συνθήκες αγώνα όσα δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις μαζί με τους συνεργάτες του. Τα δύο προηγούμενα ματς, με Ερυθρό Αστέρα και Χάιντουκ τον βοήθησαν να δει πολλά πράγματα και κυρίως να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας, όσο προχωρά η προετοιμασία, οι οποίες εντοπίστηκαν κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Την ίδια ευκαιρία θα έχει και απόψε και όσα σημειώσει στο μπλοκάκι του, θα του χρησιμεύσουν εν όψει Αστάνα.  

Προτεινόμενα Άρθρα