Τρεις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά σε ζώο αντιμετωπίζει ο Ζουμά

από AllAboutARIS

Ακριβά θα πληρώσει ο Κερτ Ζουμά την ενέργειά του να χτυπήσει και βασανίσει την γάτα του. Με βάση τη νομοθεσία για την προστασία των ζώων, στον Γάλλο αμυντικό της Γουέστ Χαμ απαγγέλθηκαν σήμερα τρεις διαφορετικές κατηγορίες για κακοποίηση.

Δύο αντίστοιχες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 23χρονος αδερφός του, Γιοάν, παίκτης στην Ντάγκεναμ και Ρέντμπριτζ, ο οποίος «συμπρωταγωνιστούσε» στο βίντεο που ανέβασαν στα social media και μαρτυρούσε την αδιανόητη ενέργεια του 27χρονου Ζουμά.

Η ακροαματική διαδικασία θα αρχίσει την Τρίτη. Ο μεν Κερτ Ζουμά αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για κακομεταχείριση (καθώς κλώτσησε και χαστούκισε την γάτα του) και αδυναμία προστασίας ζώου, ο δε Γιοάν Ζουμά για αρωγή στις συγκεκριμένες πράξεις.

Υπενθυμίζεται πως ήδη φιλοζωικοί οργανισμοί απομάκρυναν από την οικία του Ζουμά τις δύο γάτες, ενώ ο άσος της Γουέστ Χαμ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 250.000 λιρών και έχασε πολλές χορηγικές συμφωνίες. Πάντως μετά από ένα σύντομο διάστημα που έμεινε εκτός ομάδας, επέστρεψε και αγωνιζόταν κανονικά, σε αντίθεση με τον αδερφό του που έχει περιθωριοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X