Τρεις σούπερ επιλογές για ξεκίνημα με το δεξί για τον ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Η σεζόν ξεκινά και επίσημα για τον Άρη, που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (18/8, 20:30) στην πρεμιέρα της Super League. 

Επιτέλους δράση για τον Άρη! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκινά μία σεζόν με φιλοδοξίες αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο (18/8, 20:30) στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική της Super League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν πίσω τους όσα έγιναν στο τέλος της περσινής σεζόν και επιθυμούν να «χτίσουν» πάνω στην παρουσία τους στον τελικό Κυπέλλου για να κυνηγήσουν κάτι ακόμα μεγαλύτερο στη χρονιά που ξεκινά σε λίγες ώρες. Άλλωστε, η δυναμική και το DNA του Άρη δεν του επιτρέπουν να μένει ποτέ ευχαριστημένος και η προοπτική της κατάκτησης ενός τίτλου βρίσκεται πάντα στο κεντρικό πλάνο του συλλόγου.

Κόντρα στον Ατρόμητο, ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νίκη – δήλωση προς πάσα κατεύθυνση: Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται ενισχυμένοι φέτος, όμως το ίδιο ισχύει και για την ομάδα που θα έχει την πιο «βαριά» φανέλα στο γήπεδο. Ο Άκης Μάντζιος ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες αναμετρήσεις και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με νίκη από το Περιστέρι, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 2.65.

Έχοντας ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό με τις τρομερές προσθήκες των Σίστο, Μοντσού και Μάγιο, ο Άρης θα έχει ακόμα πιο σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, «ποτισμένο» με ποιότητα, εμπειρία και κλάση. Το μηδέν στην άμυνα θα παραμείνει ο πρωταρχικός στόχος για τους Θεσσαλονικείς και αυτό θα φανεί ξεκάθαρα στο ματς της πρεμιέρας της Super League: Η νίκη του Άρη σε συνδυασμό με το No Goal συνοδεύεται με απόδοση 4.50.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν με βάση το πλάνο του Μάντζιου, τότε ο Άρης θα «σβήσει» εντελώς τα «όπλα» των γηπεδούχων και ταυτόχρονα θα μπορέσει να τους… χτυπήσει μέσω της πλειάδας των επιλογών στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ποιος μπορεί άλλωστε να σταματήσει τους Μορόν, Σουλεϊμάνοφ, Σίστο και Γκαρθία, που πίσω τους θα έχουν τους Νταρίντα και Μοντσού; Το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Άρης τον Ατρόμητο με διαφορά δύο γκολ προσφέρεται σε απόδοση 8.00.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα