“Τρελάθηκε” ο πατέρας του Μπαπέ, αγοράζοντας πάνω από 100 φανέλες (vid)

από AllAboutARIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) τον Κιλιάν Μπαπέ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον καλωσόρισε στο «Μπερναμπέου» που είχε φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Το κοινό των Μαδριλένων στη γαλαξιακή παρουσίαση του Μπαπέ έδωσε βροντερό παρόν και έσπασε και το ρεκόρ της παρουσίασης του Ρονάλντο το 2009 με 60.000 άτομα , αφού 80.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο «Μπερναμπέου»για να υποδεχτούν την μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού.

Οι οπαδοί των Μερένγκες δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα που εντυπωσίασε τον 25χρονο επιθετικό , ενώ «παράκρουση» επικράτησε και στη Μπουτίκ της ομάδας με ουρές να σχηματίζονται έξω από το κατάστημα για την απόκτηση μίας φανέλας με το όνομα του Μπαπέ.

Αυτός όμως που πήρε έναν… αξιοσημείωτο αριθμό φανελών ήταν ο πατέρας του, Ουίλφριντ Μπαπέ, αφού αγόρασε περισσότερες από 100 φανέλες του γιου του.

 

@goparis2024

Parte 6 | Padre de Mbappe Compra más de 100 camisetas del Real Madrid 🤯🇪🇸 #mbappe #padre #presentacion #bernabeu #kylianmbappé #kylian #9 #realmadrid #madrid #real

♬ sonido original – Nacho Leal ⭐️📹 @ileal7 IG

Προτεινόμενα Άρθρα