Τρελά λεφτά από την Τσέλσι για μεταγραφή

Η Τσέλσι ανοίγει και πάλι τα ταμεία της για να λύσει το πρόβλημα με το γκολ, που είναι το μεγάλο πρόβλημα στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.

Ετσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ τον Ιανουάριο και έχει πρώτο στη λίστα του τον Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο ίδιος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φύγει τον Ιανουάριο με προορισμό το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 56 γκολ σε 91 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 145 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τα δικαιώματα του, όση είναι και η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς για τη Σαουδική Αραβία
Προηγούμενο άρθρο Αντιδράσεις από διεθνείς οργανισμούς για τη Σαουδική Αραβία
Επόμενο άρθρο Βόλεϊ Νεανίδων: Νίκη του ΑΡΗ επί της Ελπίδας Αμπελόκηπων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Βόλεϊ Νεανίδων: Νίκη του ΑΡΗ επί της Ελπίδας Αμπελόκηπων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News