«Τρελαίνει» τη ΑΕΚ και τους μπουκ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης με την ψυχολογία στα ύψη δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ (21:00) με στόχο δεύτερο συνεχόμενο καλό αποτέλεσμα σε ντέρμπι!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το ρόδι στα φετινά ντέρμπι και υπέταξε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-0)!

Το σερί των πρωτοπόρων «πράσινων» εκτός έδρας έλαβε τέλος με εμφατικό τρόπο στο «σπίτι» των «κίτρινων», οι οποίοι με μια εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μορόν πήραν μια μεγάλη νίκη, τόσο βαθμολογικά, όσο φυσικά και ψυχολογικά, καθώς έψαχναν εναγωνίως ένα σπουδαίο «τρίποντο» για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη ΑΕΚ-Άρης

Πλέον οι Θεσσαλονικείς έχοντας ανέβει στους 20 βαθμούς, αλλά και έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους έπειτα από μια τόσο σπουδαία νίκη, αντιμετωπίζουν την νταμπλούχο ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να κάνουν τη ζημιά.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την ευρωπαϊκή εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον (0-1) για το Europa League, που της στέρησε κάθε ελπίδα πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και πλέον μπορεί μόνο να συνεχίσει στο Conference League εφόσον δεν ηττηθεί από τον Άγιαξ στην τελευταία στροφή του ομίλου στο Άμστερνταμ.

Ο ανεβασμένος σε όλα τα επίπεδα Άρης έχει την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, καθώς πέρυσι ηττήθηκε και στις δύο επισκέψεις στην Αθήνα (3-0, 3-1). Τελευταία νίκη ήταν το 1-2 στα Playoffs το 2022. H νίκη του Άρη προσφέρεται σε… τρελή απόδοση!

Η ομάδα του Μάντζιου έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λορέν Μορόν με 7 γκολ, με τελευταίο του «χτύπημα» το γκολ με τον Παναθηναϊκό. Να σκοράρει και με την ΑΕΚ είναι σε απόδοση 5.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα