Τριάρα ελπίδας της Athens Kallithea FC στον Απόλλωνα (vid)

από AllAboutARIS

Συνεχίζει το κυνήγι η Athens Kallithea FC! Η ομάδα του Γιώργου Σίμου κέρασε… τριάρα (3-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης, για να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη και την τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Παράλληλα, η Ελαφρά Ταξιαρχία παραμένει 3η στη βαθμολογία αλλά χωρίς ελπίδες και έχει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, συνεχίζοντας να απογοητεύει.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γρήγορο προβάδισμα, δύο τερμάτων κιόλας. Γιατί ο Λουκίνας στο 17’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σαντάνα να νικήσει τον Κότσαρη για να γράψει το 2-0, σκορ το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, αλλά δυσκολεύονταν να φτιάξουν κλασικές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και ο χρόνος κυλούσε υπέρ της Athens Kallithea FC. Για να έρθει ο Ματίγια στο 65ο λεπτό και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να γράψει το 3-0, βάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το κερασάκι στην τούρτα στη νίκη των γηπεδούχων.






Φωτορεπορτάζ: EUROKINISSI

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X