Τσάβι: “Είμαστε η Μπαρτσελόνα, δεν αξίζει αν νικήσουμε 1-0 στο 90′”

από AllAboutARIS

Η Άιντραχτ πάλεψε την περασμένη Πέμπτη (7/4), όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 1-1 από τη Φρανκφούρτη στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Europa League.

Την Πέμπτη (14/4) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στα ίσα, με τους “μπλαουγκράνα” να θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι μίλησε για την υποχρέωση των Καταλανών να νικήσουν την Άιντραχτ και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη συνέχεια του Europa League, όμως ξεκαθάρισε ότι η νίκη της ομάδας του δεν θα έχει καμία αξία αν νικήσει διά πυρός και σιδήρου.

“Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά. Δεν αξίζει αν κερδίσουμε 1-0 και στο 90′. Είμαστε η Μπαρτσελόνα. Το θέμα είναι να είμαστε άριστοι σε ό,τι κάνουμε. Δεν υπάρχει σύγκριση. Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική ομάδα.

Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε παίζοντας καλά. Αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και είναι ο πιο δύσκολος σύλλογος στον κόσμο”.

Προτεινόμενα Άρθρα