Τσέλσι : Έτοιμος να πιέσει την Μπράιτον για το «ναι» στους Μπλε ο Καϊσέδο

από AllAboutARIS

Και το σίριαλ της υπόθεσης του Μόισες Καϊσέδο μεταξύ της Μπράιτον και της Τσέλσι καλά κρατεί. Οι Γλάροι εξ αρχής έθεσαν ως τιμή πώλησής του τα 115 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι στιγμής έχουν απορρίψει με… συνοπτικές διαδικασίες κάθε μια από τις τέσσερις προτάσεις των Λονδρέζων για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας που άγγιξε τα 93 εκατομμύρια.

Και από τη στιγμή που η ομάδα από τον αγγλικό Νότο δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει τη στάση της, ο 21χρονος, που επιθυμεί να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αποφάσισε, σύμφωνα με τους Times, να κάνει ό,τι μπορεί απο μεριάς του και να πιέσει για το «ναι» της ομάδας του, ζητώντας της να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Η Τσέλσι μάλιστα, φημολογείται πως θα προχωρήσει και σε νέα υψηλότερη πρόταση.

Υπενθυμίζουμε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο, με τον Καϊσέδο να ζητά δημόσια να φύγει για την Άρσεναλ. Η διαφορά βέβαια είναι πως ο μέσος από το Εκουαδόρ λίγο καιρό αργότερα υπέγραψε νέο τετραετές (με επιπλέον μονοετή οψιόν ανανέωσης από το club) συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα