Τσέλσι: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Μαρέσκα

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα (3/6) τον Έντσο Μαρέσκα ως νέο προπονητή της, με πενταετές συμβόλαιο, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει τη νέα διαδρομή του την 1η Ιουλίου, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Τσέλσι.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Έντσοο στην οικογένεια της Τσέλσι.

Ανυπομονούμε να τον υποστηρίξουμε και το υπόλοιπο επιτελείο του στην εκπλήρωση τωνπροσδοκιών μας τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος προπονητής και ηγέτης που είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση του οράματός μας και των ανταγωνιστικών στόχων μας για τον σύλλογο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα

Ο Μαρέσκα, o οποίος έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (2009/10) είπε: «Το να ενταχθώ στην Τσέλσι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή. Γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μια πολύ ταλαντούχα ομάδα παικτών και προσωπικού για να αναπτύξω μια ομάδα που θα συνεχίσει την παράδοση των επιτυχιών του συλλόγου και θα κάνει τους οπαδούς μας περήφανους».

Ο 44χρονος Ιταλός προπονητής αντικαθιστά τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος έφυγε από τον σύλλογο τον περασμένο μήνα μετά από μία σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα