Τσέλσι: Δισεκατομμυριούχος την αγοράζει και της φτιάχνει το γήπεδο!

από AllAboutARIS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Νικ Κάντι, θα έχει καταθέσει την επίσημη πρότασή του για την αγορά της Τσέλσι και θέλει να φτιάξει και το «Στάμφορντ Μπριτζ»!
Ο Κάντι που ασχολείται με τα ακίνητα και θέλει να επενδύσει στον βρετανικό αθλητισμό, εμφανίζεται ως αποφασισμένος να κάνει άμεσα την προσφορά του για τις μετοχές του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι.

Όπως τονίζει η Daily Mail, η πρόταση του Κάντι θα φτάνει στα 2,5 δισεκατομμύρια λίρες και ο επιχειρηματίας θέλει να προχωρήσει και την ανακατασκευή του «Στάμφορντ Μπριτζ» που έμεινε… στα λόγια, γνωρίζοντας ότι θα κληθεί να διαθέσει ακόμα 1,5 δισεκατομμύριο για το «σπίτι» του συλλόγου.

Ο Κάντι φέρεται να έχει αναζητήσει και συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια που θα επισημοποιήσει – εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα – εντός των επόμενων ημερών, έχοντας έρθει σε επαφή με Αμερικανούς επιχειρηματίες που θα ήθελαν να τον πλαισιώσουν σε ένα τιμ για τη νέα εποχή των «μπλε» του Λονδίνου.

Ο 49χρονος είναι πιστός οπαδός της Τσέλσι από μικρή ηλικία και όπως ανέφερε ένας εκ των εκπροσώπων του στην Daily Mail: «Έχουμε λάβει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για την κίνησή μας. Το γήπεδο της ομάδας χρειάζεται εκσυγχρονισμό και η εμπειρία του Νικ από τον τομέα των ακινήτων σίγουρα είναι κάτι που συμβάλλει στο όραμα για το μέλλον του κλαμπ».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα