Τσέλσι: “Κόβει” από την ευρωπαϊκή λίστα πέντε από τις μεταγραφές Ιανουαρίου

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι έκλεψε την παράσταση με τη δραστηριότητά της στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο, όμως τώρα καλείται να ανταπεξέρθει σε μία μεγάλη πρόκληση.

Ο Γκράχαμ Πότερ πρέπει να επιλέξει την ευρωπαϊκή λίστα για τα νοκ άουτ του Champions League (στη φάση των 16 αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ) και σε αυτήν επιτρέπεται να κάνει τρεις αλλαγές. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι “μπλε” απέκτησαν οκτώ παίκτες τον Ιανουάριο και εν δυνάμει όλοι τους θα μπορούσαν να βρεθούν στη λίστα.

Ένσο Φερνάντες και Μιχάιλο Μούντρικ κόστισαν συνολικά 191.000.000 ευρώ και μοιάζει απίθανο να απουσιάσουν. Εξάλλου, αποτελούν δύο από τους πιο “ψημένους” παίκτες από τις οκτώ προσθήκες, με αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους σε υψηλό επίπεδο.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει κι ο Μπενουά Μπαντιασίλ για τον οποίο δαπανήθηκαν 38.000.000 και από το 2018 βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Μονακό. Ο Νόνι Μαντουέκε ήταν κι αυτός στην Αϊντχόφεν και τα 35.000.000 με τα οποία μετακινήθηκε στο Λονδίνο αποτυπώνουν την αξία του.

Υποψήφιος για τη λίστα είναι και ο Ζοάο Φέλιξ, ίσως ο πιο έμπειρος της συγκεκριμένης ομάδας παικτών, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ατλέτικο για 11.000.000.

Ο Μαλό Γκουστό από τη Λιόν κόστισε 30.000.000 αλλά παρέμεινε στους Γάλλους ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλος, οι Ντιαβίντ Φοφανά και Αντρέι Σάντος κόστισαν αθροιστικά 24.500.000, όμως αμφότεροι υπολογίζονται για το μέλλον και όχι άμεσα.

Όπως όλα δείχνουν, μαζί με τον Φερνάντες και τον Μούντρικ θα δηλωθεί ο Φέλιξ και θα μείνουν εκτός οι Μπαντιασίλ και Μαντουέκε, οι οποίοι θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X