Τσέλσι-Τότεναμ 2-2: Ντέρμπι με ένταση και γκολ στο φινάλε!

από AllAboutARIS

Επτάψυχη αποδείχθηκε η Τότεναμ, η οποία πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι (2-2) ισοφαρίζοντας στο 96’ με κεφαλιά του Κέιν, σε μια γεμάτη ένταση αναμέτρηση που στιγματίστηκε από το επεισόδιο του Κόντε με τον Τούχελ.

Από την άλλη, οι «μπλε» συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στους Spurs, από τους οποίους έχουν χάσει μόλις μία φορά εντός έδρας τα τελευταία 32 χρόνια (23-11-1)!

Χάλασε βέβαια το σερί του Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ο οποίος μετρούσε μόνο νίκες σε 7 αναμετρήσεις με την Τότεναμ!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο 19’ με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος εκτέλεσε τον Γιορίς με εξαιρετικό βολ-πλανέ μετά από κόρνερ του Κουκουρέγια.

Το γκολ έδωσε… φτερά στα πόδια των παικτών της Τσέλσι, οι οποίοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Αντ’ αυτού, οι «μπλε» δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια και το πλήρωσαν, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 68’, με σουτ του Χόιμπιεργκ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Μετά το τέρμα της Τότεναμ, προκλήθηκε ένταση μεταξύ του Τούχελ και του Κόντε, με τους δύο προπονητές να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο ανταλλάσσοντας διάφορα «γαλλικά».

Η αντίδραση της Τσέλσι ήταν άμεση, αφού στο 77’ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Τζέιμς, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιορίς ολοκληρώνοντας υποδειγματικά μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία.

Κι αφού οι «μπλε» δεν… τελείωσαν το παιχνίδι σπαταλώντας ευκαιρίες για το 3-1, ήρθε η δεύτερη απάντηση των φιλοξενούμενων, με τον Κέιν να ισοφαρίζει (2-2) στο 96’ με κεφαλιά, σε μια φάση που ξεκίνησε από στατική μπάλα.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους Τούχελ και Κόντε να έχουν νέα λεκτική αψιμαχία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X