Τσέλσι: Φινάλε στη θητεία του Τσεχ ως σύμβουλος στους Λονδρέζους!

από AllAboutARIS

Η νέα Τσέλσι δεν θα περιλαμβάνει ούτε τον Πετρ Τσεχ, για τον οποίο ανακοινώθηκε το φινάλε της θητείας του στο κλαμπ ως σύμβουλος τεχνικής και επιδόσεων, έπειτα από τρία χρόνια.

Ο θρυλικός πρώην τερματοφύλακας που σύνδεσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την μπλε φανέλα και έζησε τις τεράστιες στιγμές της εποχής του Ρομάν Αμπράμοβιτς κατακτώντας τίτλους, είχε επιστρέψει στον σύλλογο από το 2019.

Τότε, έχοντας χάσει τον τελικό του Europa League του 2019 από τους «μπλε», όντας μέλος της Άρσεναλ, αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να δεχθεί την απόλυτα τιμητική πρόταση της αγαπημένης του Τσέλσι.

Αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα τμήματα υποδομής και την πρώτη ομάδα, ενώ, είχε μάθει να είναι και ένας εκ των πιο άμεσων συνεργατών του Φρανκ Λάμπαρντ.

Τώρα με το φινάλε της ιστορικής θητείας του Ρομάν Αμπράμοβιτς και την μεταβίβαση των μετοχών στον Τοντ Μπόελι, ο Πετρ Τσεχ είναι ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση μετά από εκείνες των Μπρους Μπακ (πρόεδρος) και Μαρίνα Γκρανόφσκαϊα (εκτελεστική διευθύντρια).

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X