Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: Έμεινε στο μηδέν και έχασε έδαφος στο ντεμπούτο του Έντσο Φερνάντες

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Φούλαμ και έχασε σημαντικό έδαφος για τη μάχη που δίνει για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η ομάδα του Γκράαμ Πότερ έμεινε στο 0-0 κόντρα στους Κότατζερς, με τον Έντσο Φερνάντες να ξεκινάει στην ενδεκάδα, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του με 121 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών των μπλε, γκολ δεν μπήκε με την Τσέλσι να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 30 πόντους στο -5 από την εξάδα, αλλά και στο -2 από την έκτη Φούλαμ.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης η Τσέλσι ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπως και τις ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ.

Τις μεγαλύτερες στιγμές είχε ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος στο 32′ αστόχησε από κοντά έπειτα από γύρισμα από τα αριστερά, ενώ στο 45′ είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος παρά την κατοχή της, η Τσέλσι άργησε να πάρει μπρος έχοντας την πρώτη της τελική στο 66′ με τον Τιάγκο Σίλβα. Οι μπλε πίεσαν και στο 79′ έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Φοφανά πάτησε περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα, έκανε την ντρίμπλα, πλάσαρε, ωστόσο ο Ριμ έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Η Φούλαμ κράτησε το μηδέν έως το φινάλε και το 0-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΤΣΕΛΣΙ: Αριθαμπαλάγκα, Τζέιμς (60′ Αθπιλικουέτα), Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (84′ Τσίλγουελ), Γκάλαχερ, Φερνάντες, Μάουντ (75′ Φοφανά), Ζίγιες (60′ Στέρλινγκ), Μούντρικ (46′ Μαντουέκ), Χάβερτς

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον, Ριντ (75′ Σόλομον), Παλίνια, Ντεκόρντοβα-Ρέιντ, Περέιρα (90+4′ Κουρζαουά), Γουίλιαν (75′ Γουίλσον), Μίτροβιτς (90+1′ Βινίσιους)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X