Τσέλσι: Χειρουργείο για Τσίλγουελ – Τσεκάρει τον Ντίνιε

από AllAboutARIS

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μπεν Τσίλγουελ. Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι τραυματίστηκε προ ημερών και οι εξετάσεις έχουν δείξει πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Κάτι που σημαίνει ότι εντός των επομένων ωρών θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι του και ο χρόνος επιστροφής του κυμαίνεται στους 6 μήνες.

Με τα παραπάνω δεδομένα και το γεγονός πως ο Τσίλγουελ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, οι άνθρωποι της Τσέλσι έχουν αρχίσει να κοιτάζουν κυρίως στην εγχώρια αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα που φέρεται αυτή τη στιγμή να τσεκάρεται και να είναι ψηλότερα από κάθε άλλο στη λίστα είναι του Λούκας Ντίνιε. Ο 28χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται εδώ και 3,5 χρόνια στην Έβερτον, η οποία είχε δώσει 20 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό της, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα και Λιλ.

Το συμβόλαιό του με την Έβερτον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει ότι η Τσέλσι θα πρέπει να δώσει ένα αρκετά υψηλό ποσό στα «ζαχαρωτά» για να τον κάνουν δικό τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X