Τσαλχάνογλου: “Δεν ξεχνώ αυτά που μου έκαναν οι οπαδοί της Μίλαν, ο Θεός ήθελε να έρθουν έτσι τα πράγματα”

από AllAboutARIS

Η κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος από πλευράς Ίντερ έφερε ενθουσιασμό και ευτυχία στους οπαδούς της όπως και στους παίκτες, στην περίπτωση ωστόσο του Χακάν Τσαλχάνογλου, υπάρχει ακόμη ένα πιο έντονο συναίσθημα και αυτό είναι η “λύτρωση”.

Και αυτό γιατί ο Τούρκος μέσος είχε ακούσει πάρα πολλά από το 2021 και έπειτα που έφυγε από την Μίλαν και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην έτερη μεγάλη ομάδα της Λομβαρδίας, με τον ίδιο να κερδίζει για πρώτη φορά έναν τίτλο πρωταθλητή στην Ιταλία και μάλιστα στο ματς κόντρα στους ροσονέρι (2-1) και να κάνει λόγο για… ρεβάνς:

“Πήρα εκδίκηση για τα όσα υπέφερα τη χρονιά που ήρθα εδώ, όταν χάσαμε τον τίτλο με την Ίντερ. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλο αυτό που έγινε κόντρα σε εμένα και στην οικογένειά μου από οπαδούς της Μίλαν αλλά στην καρδιά μου ήμουν σίγουρος πως η κατάληξη θα ήταν καλη.

Θα ερχόταν η δικαίωσή μου και το να κερδίσω το σκουντέτο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα. Ήταν όλα γραμμένα. Ο Θεός ήθελε να έρθουν έτσι τα πράγματα επειδή ξέρει πως δεν άξιζα αυτά που μου έκαναν.

Το έραψα, δούλεψα χωρίς να πω ούτε μία λέξη και αυτή η νίκη με ξεπληρώνει για όλα”, τόνισε με δηλώσεις του ο Τσαλχάνογλου, για να προσθέσει με νόημα: “Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που πέτυχα αυτόν τον εκπληκτικό στόχο.

Θέλαμε πολύ να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας, αξίζαμε την επιτυχία για την τρομερή δουλειά που ρίξαμε. Είδα ξανά εικόνες από το ματς, δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη τους εορτασμούς των οπαδών μας. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που δεν μπορώ να την περιγράψω.

Πάντα ονειρευόμουν να κατακτήσω τον τίτλο με μία μεγάλη ομάδα. Ήρθε με την Ίντερ και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίρνει το πρωτάθλημα”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα