Τσεκάρει και τις λίστες των ελεύθερων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η “ετοιμότητα” είναι λέξη-“κλειδί” στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΑΡΗ εν όψει Ιανουαρίου. Δηλαδή οι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες επιλογές παικτών, που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κριτήριο που έχουν θέσει οι “κιτρινόμαυροι” και αποτυπώθηκε στην περίπτωση του Ματέι Βύντρα. Ναι μεν πολύ καλή επιλογή αλλά θα χρειαζόταν χρόνο. Μία περίπτωση που παράλληλα… μαρτυράει και τις “ματιές” του ΑΡΗ στις λίστες των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ναι μεν οι παίκτες που βρίσκονται σε ομάδες… προσφέρονται ως πιο έτοιμες λύσεις, την ίδια στιγμή όμως οι “κιτρινόμαυροι” εξαντλούν τα περιθώρια και με το “καλάθι” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, μήπως και βρουν κάτι αξιόλογο και με την προϋπόθεση να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Δεκέμβριο.

Από τη μία υπάρχει ευελιξία σε αυτές τις περιπτώσεις και η ομάδα δεν χρειάζεται να περιμένει ως τον Ιανουάριο. Από την άλλη όμως τίθεται το ζήτημα της αγωνιστικής ετοιμότητας για παίκτες που έχουν να αγωνιστούν από την περσινή σεζόν. Υπάρχουν όμως παραδείγματα όπως αυτό του Νικολά Ενκουλού ή του Πίτερ Ετέμπο, που κάνουν τον ΑΡΗ να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X