Τσιτσαρίτο: «Θα γυρνούσα στη Γιουνάιτεντ χωρίς να ζητήσω λεφτά»

από AllAboutARIS

Για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε ο άλλοτε επιθετικός της, Χαβιέρ Ερνάντες, τονίζοντας πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» του ζητούσαν να επιστρέψει, θα το έκανε χωρίς καν να ζητήσει λεφτά!

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συνδέοντας την αποχώρησή του με την κακή εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» τα τελευταία χρόνια.

«Αν η Γιουνάιτεντ ερχόταν για εμένα θα της απαντούσα θετικά, χωρίς καν να ζητήσω λεφτά. Το ξέρετε ότι θα το έκανα», ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός επιθετικός, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για την κακή εικόνα εικόνα της Γιουνάιτεντ, λέγοντας:

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεπεράσει την αποχώρηση του Φέργκιουσον. Αποχώρησε και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολο όταν αλλάζεις προπονητή μετά από 26 χρόνια. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ήταν το ότι οι 7 από τους 10 μεταγραφές που θα έπαιρνε θα του έβγαιναν. Αυτό δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Είναι σαν να κερδίζει το λόττο. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν η Λίβερπουλ όταν ήμουν εγώ στην Αγγλία».

Ο Τσιτσαρίτο αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2010 έως το 2014, μετρώντας 157 συμμετοχές, 59 γκολ, ενώ μαζί της στέφθηκε και δύο φορές πρωταθλητής Αγγλίας. Πλέον, βρίσκεται στις ΗΠΑ και το MLS, όπου φοράει τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X