Τόκιο 2020: “Μαγικός” Ριτσάρλισον για την Βραζιλία με χατ-τρικ σε 23 λεπτά

από AllAboutARIS

Με το… άστρο του Ριτσάρλισον να λάμπει στη Γιοκοχάμα, η Βραζιλία επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2 της Γερμανίας, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον δρόμο προς την υπεράσπιση των σκήπτρων, μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016.

Ο 24χρονος επιθετικός της Έβερτον ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε ένα ιστορικό χατ-τρικ, όντας ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται στην Premier League και πετυχαίνει τρία γκολ σε ματς Ολυμπιάδας! Και όλα αυτά τα πέτυχε μέσα σε διάστημα 23 λεπτών!

Ο νεαρός άσος της «σελεσάο» άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό μετά από διπλή προσπάθεια, ενώ στο 22′ έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή. Στο 30′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Τα «πάντσερ» μετά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, κάτι που εν μέρει το πέτυχαν. Αρχικώς, μείωσαν σε 3-1 στο 57′ με τον Ναντιέρ Αμίρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Έξι λεπτά αργότερα πάντως, η Γερμανία έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Άρνολντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ράγκναρ Άρτσε έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 83ο λεπτό, αφού με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-2, δίνοντας εκ νέου ελπίδες στην ομάδα του για την ανατροπή.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παουλίνιο… ξέκοψε τις ορέξεις των Γερμανών για τον βαθμό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 με πανέμορφο τελείωμα.

Βαθμολογία 4ου ομίλου:

  1. Βραζιλία 3 (4-2)
  2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (2-1)
  3. Σαουδική Αραβία 0 (1-2)
  4. Γερμανία 0 (2-4)
    Επόμενη αγωνιστική:
    Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού (11:30)
    Σαουδική Αραβία-Γερμανία (14:30)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X