Τόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που οδήγησε Σαββίδη σε παραίτηση;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πρώτο θέμα από χθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός φυσικά από αυτούς που θέλουν να το… πνίξουν.

Παρά την προσπάθεια να… θαφτεί η όλη υπόθεση από όσους το έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν, σήμερα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι και όλοι αντιλαμβανόμστε σιγά-σιγά γιατί συνέβη αυτό, μετά την κλήση του Γιώργου Σαββίδη από την ΕΕΑ για “προσωπική του υπόθεση”, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ξαφνικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε τον Αυγενάκη και για ακόμη μία φορά σε μία κλήση από την ΕΕΑ, πάνε τη… μπάλα στην κερκίδα και το… γυρίζουν σε προσωπική και πολιτική επίθεση. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίες οι επιθέσεις που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα, όπως και στην περίπτωση της πολυιδιοκτησίας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να… ξεκαρδιστούμε στα γέλια. Οπως κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα και πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη, έτσι και τώρα κάνουν υποθέσεις στην κυβέρνηση.

Περιμένουμε να δούμε τί αφορά αυτή η… προσωπική υπόθεση και πόσο σοβαρή είναι τελικά ώστε ο Γιώργος Σαββίδης να οδηγείται σε παραίτηση, τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει και οι γνωστοί λαϊκισμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ…

 

Προτεινόμενα Άρθρα