Τότεναμ: Ο Λέβι δεν απάντησε στο τελεσίγραφο της Μπάγερν για τον Κέιν και… την έκανε για διακοπές

Η Μπάγερν κατέθεσε πρόταση – ρεκόρ στην Τότεναμ ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν κι έδωσε διορία στους “μπλε” να απαντήσουν μέχρι το πρωί του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Bild ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι, αγνόησε την προθεσμία που έδωσαν οι Βαυαροί και αποφάσισε να μην απαντήσει στο τελεσίγραφο.

Αντίθετα, ο Λέβι ταξίδεψε στις ΗΠΑ για διακοπές και συγκεκριμένα, στο Μαϊάμι, όπου και θα συναντήσει την οικογένειά του.

Αυτή ήταν η τελευταία πρόταση που κατέθεσαν οι Βαυαροί για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας και μετά τη νέα αυτή εξέλιξη κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχιστούν ή όχι οι διαπραγματεύσεις.

Μέσι: Η απίστευτη αντίδραση οπαδού όταν συνάντησε τον Αργεντινό (vid)
Προηγούμενο άρθρο Μέσι: Η απίστευτη αντίδραση οπαδού όταν συνάντησε τον Αργεντινό (vid)
Επόμενο άρθρο Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το καλοκαίρι: Αυτή είναι η ημερομηνία
Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το καλοκαίρι: Αυτή είναι η ημερομηνία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News