Τότι: «Τυχερή η Νάπολι που δεν υπάρχει κάποια ομάδα να την κοντράρει»

από AllAboutARIS

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τη Νάπολι που ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από 33 χρόνια, τονίζοντας ότι είναι τυχερή, καθώς δεν υπάρχει κάποια ομάδα να την κοντράρει.

Επιπλέον, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Ματέο Ρετέγκι και στον Αντόνιο Κόντε, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για τη Ρόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Νάπολι: «Ήξερα ότι ήταν μια καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, έναν καλοφτιαγμένο συνδυασμό. Έκαναν τα δυνατά τους και ήταν τυχεροί που δεν είχαν μια ομάδα πίσω που μπορούσε να συμβαδίσει. Όταν έπαιζα, ήταν η Γιουβέντους ή η Ίντερ που, αν είχες 20 νίκες, είχαν 19. Αυτό δεν συνέβαινε φέτος».

Για τον Ρετέγκι: «Τον είχα δει σε μερικά βίντεο και με εντυπωσίασε, σωματικά και πνευματικά καθώς επίσης και η σκληρή δουλειά του. Πιστεύω ότι το μέλλον του θα είναι καλό».

Για τη Ρόμα: «Δεν μιλάω για αυτούς, διαφορετικά οι άνθρωποι θα πουν ότι έκανα ή είπα κάτι λάθος. Μπορούν να φτάσουν στις θέσεις του Champions League και ελπίζω να τα πάνε καλά στο Europa League, όπου μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, τότε αν παίζεις καλά ή άσχημα δεν έχει σημασία».

Για τον Αντόνιο Κόντε: «Ο Αντόνιο έχει πολλές επιλογές και δυνατότητες. Νομίζω ότι θα πάρει το χρόνο του για να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να ξαναρχίσει να εργάζεται».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X