Τώρα η μπάλα είναι στα πόδια του Πάρντιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διακοπή σημαίνει… αναμονή για το επόμενο παιχνίδι. Στην περίπτωση του ΑΡΗ και του Άλαν Πάρντιου, σημαίνει…. δουλειά!

Από σήμερα η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις και σηματοδοτεί μία περίοδο που θα κυλήσει κάπως  διαφορετικά, με τον Άγγλο τεχνικό να είναι αυτός που κινεί τα νήματα.

Ηδη το κάνει βέβαια σταδιακά από την προηγούμενη Πέμπτη, με τους κανόνες που θεσπίζει και το διαφορετικό που φαίνεται ότι έχει την πρόθεση να βάλει στο τακτικό κομμάτι, δείγμα του οποίου έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο Ρύσιο.

Φυσικά ακόμα και σε μία διακοπή ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Για αυτό επέλεξε να μην υπάρξει φιλικό στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Για να εκμεταλλευτεί την κάθε μέρα, να βάλει κάποιες πρώτες βάσεις και με τον καιρό να περνάει περισσότερα πράγματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα τη διακοπή του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό είναι και το φυσιολογικό, για μία ομάδα που από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε μία… κούρσα οκτώ αγώνων μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Οπότε οι ριζικές αλλαγές κρίνονται απαγορευτικές και ο Πάρντιου το γνωρίζει.

Ο σύμμαχος του Άγγλου είναι ότι παρέλαβε από τον Τερζή μία ομάδα με μπούσουλα και που είχε αρχίσει να ρολάρει, έχοντας μία βάση πάνω στην οποία μπορεί να στηριχτεί και σταδιακά να κάνει όσα θέλει.

 

Προτεινόμενα Άρθρα