Τώρα μπαίνει σε μία άλλη διαδικασία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τις 15 Ιουνίου ο ΑΡΗΣ άρχισε την προετοιμασία του ώστε να είναι έτοιμος. .. για έναν μήνα. Οσο θα χρειαζόταν δηλαδή για να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Europa Conference League και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους.

Δυστυχώς για την ομάδα, τα δεδομένα είναι τέτοια που ένας στόχος κρίνεται μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο η ετοιμότητά της κρίθηκε από πολλούς παράγοντες.

Ακόμα κι έτσι ο ΑΡΗΣ στην έδρα του παρολίγο να αγγίξει μία ανατροπή που ήταν δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Το αποτέλεσμα φέρνει απογοήτευση, προβληματισμό αλλά η προχθεσινή νίκη και η αύρα του γηπέδου δημιουργούν αισιοδοξία για μία εντελώς διαφορετική διαδικασία στην οποία μπαίνει η ομάδα από την επόμενη εβδομάδα.

Οι στόχοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο δεν κρίνονται μέσα σε έναν μήνα αλλά σε βάθος 7-8 μηνών, μέσα στους οποίους είναι δεδομένο ότι θα έρθει η βελτίωση των νέων προσώπων και υπάρχει ο χρόνος για να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα από τον Χερμάν Μπούργος και να περιορίσει τις αδυναμίες της.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό/ κινείται πλέον ο ΑΡΗΣ, για τον οποίο η χρονιά τώρα αρχίζει παρόλο που ήδη χάθηκε ένας από τους στόχους του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X