Τώρα… οι ελεύθεροι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το deadline των καλοκαιρινών μεταγραφών πέρασε το βράδυ της Δευτέρας και ο Μπίργκερ Βερστράτε ήταν η τελευταία κίνηση από τις 17 που πραγματοποίησε ο ΑΡΗΣ φέτος.

Ακόμη και με ένα τόσο μεγάλο νούμερο, μεταγραφικά παραμένουν κάποιες εκκρεμότητες για τους “κιτρινόμαυρους”  και μάλιστα σημαντικές, με πιο κύρια αυτή του επιθετικού.

Ο ΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε αρκετά να καταλήξει σε κάποια επιλογή τα προηγούμενα 24ωρα, είτε για αγωνιστικούς είτε για οικονομικούς λόγους, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στην αγορά των ελεύθερων.

Βαθμός δυσκολίας υπάρχει φυσικά και σε αυτή τη “δεξαμενή” επιλογών. Κάποιοι παίκτες μπορεί να έμειναν προσφάτως ελεύθεροι, υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει προετοιμασία και χρειάζονται χρόνο.

Το θετικό είναι τα κασέ των περισσότερων έχουν πέσει, με τον ΑΡΗ να αναζητά και τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά για να βρει τον παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν στο “9”.

Σε περίπτωση που δεν το κάνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε ο Ισπανός θα επωμιστεί το βάρος ως τον Ιανουάριο και ο Άκης Μάντζιος θα στραφεί σε αλχημείες εφόσον χρειαστεί για να πλαισιώσει τον 29χρονο επιθετικό.

Προτεινόμενα Άρθρα