Τώρα στα κοντά… και μέχρι τον Νοέμβριο: Το πρόγραμμα – ευκαιρία για τον ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ρεφάρει βαθμολογικά για τις απώλειες των πρώτων αγωνιστικών. Δύο νίκες οι οποίες παίρνουν παραπάνω αξία και λόγω των αντιπάλων, αλλάζοντας και το υπάρχον status του ΑΡΗ στην τωρινή βαθμολογία αλλά και μετέπειτα.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξελίσσονται σε θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, με την ερώτηση που κάνουν πολλοί να αφορά το κατά πόσο μπορούν να βρουν σταθερότητα σε εικόνα και αποτελέσματα τις επόμενες αγωνιστικές.

Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον ΑΡΗ -με νορμάλ διαιτησίες- και τον τρόπο που θα συνεχίσει τις επόμενες εβδομάδες, με ένα πρόγραμμα που θεωρητικά τον ευνοεί.

Η ομάδα επιστρέφει στο “Βικελίδης” για να παίξει με Λαμία και Καλλιθέα, πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επιστρέψει αμέσως μετά για το εντός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Τρεις εντός έδρας αγώνες στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές για τον ΑΡΗ για να μαζέψει μίνιμουμ εννέα βαθμούς και με τη δυνατότητα για περισσότερους εάν μπουν στην κουβέντα όλα τα ματς μέχρι το φινάλε του 1ου γύρου.

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του:

Λαμία (εντός)

Καλλιθέα (εντός)

Παναθηναϊκό (εκτός)

Λεβαδειακό (εντός)

Παναιτωλικό (εκτός)

Βόλος (εντός)

ΑΕΚ (εκτός)

Επτά ματς μέχρι το φινάλε του 1ου γύρου και τα τέσσερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ευκαιρία που περιέγραφε ο Άκης Μάντζιος στη χθεσινή του ομιλία προς την ομάδα εν όψει της συνέχειας, προσπαθώντας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το κίνητρο των παικτών μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Ένα πρόγραμμα που πρέπει ο ίδιος ο ΑΡΗΣ να κάνει βατό μέσα από την απόδοσή του και υπό προϋποθέσεις να βρεθεί ακόμα και στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα Άρθρα