Τώρα… όλα για σκορ πρόκρισης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρώτη από τις δύο αποστολές του ΑΡΗ δεν στέφθηκε με επιτυχία, γκελάροντας και στα Γιάννενα μετά την ισοπαλία στις Σέρρες.

Η ομάδα “πέταξε” ακόμα δύο βαθμούς, σε ένα παιχνίδι βέβαια που ήταν ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί σε λίγα 24ωρα.

Το απαραίτητο ροτέισον δεν απέδωσε αυτή τη φορά, με την ομάδα να είναι αρκετά μέτρια και να μην δείχνει ικανή να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μία απώλεια που “χτυπάει” άσχημα αλλά σίγουρα ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία να τη… σβήσει εάν κάνει τη δουλειά του στο Αγρίνιο. Και αυτή δεν είναι μόνο να κερδίσει τον Παναιτωλικό αλλά να πάρει και σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρων από την πρόκριση της ομάδας στον τελικό και το βράδυ της Τρίτης θέλει να βρεθεί με το 1,5 πόδι σε αυτόν, έχοντας και ένα παραπάνω κίνητρο μετά τη χθεσινή ισοπαλια.

Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία των παικτών στα Γιάννεα, όπου και θα ολοκληρωθεί αύριο πριν ταξιδέψουν στο κοντινό Αγρίνιο για το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης, με τον Άκη Μάντζιο να έχει διαθέσιμο τόσο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ όσο και τον Μάρτιν Μοντόγια που υπολογίζεται ξανά μετά την τιμωρία του.

Προτεινόμενα Άρθρα