Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ ο Κουρμπέλης

από AllAboutARIS

Εξελίξεις με ελληνικό… άρωμα στην Αλ Καλίτζ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 30χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Αλ Καλίτζ να είναι εκείνη που κέρδισε τη θετική του απάντηση. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, πρόκειται για ένα διαφορετικό deal καθώς το συμβόλαιο που είναι να λάβει από την Αλ Καλίτζ είναι ιδιαίτερο υψηλό και γίνονται προσπάθειες με την Ομοσπονδία για να προχωρήσει στην οριστικοποίηση της μετακίνησής του ενώ έχει μαζέψει και χρήματα από το μπάτζετ της.

Γενικότερα οι μεσαίες ομάδες στη Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει η οριστική κατάληξη της συμφωνίας. Το όνομα του Φορτούνη έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό ενώ έχει συλλέξει και το ενδιαφέρον από άλλες αραβικές ομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα