Υποβιβάστηκε στην Γ εθνική ο Απόλλωνας του Καλαιτζίδη…

από AllAboutARIS

Ο Απόλλωνας Πόντου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β΄ εκτός έδρας, γεγονός που σήμανε και τον υποβιβασμό της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τρίτη κατηγορία.

Αντίθετα, η Ένωση μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα play-off ανόδου.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αραούχο στο 36΄, για να έρθει επτά λεπτά ο Ραντόνια να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Χριστόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 84ο λεπτό, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλωνας Πόντου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ η ΑΕΚ Β΄ δοκιμάζεται στη Μυτιλήνη απέναντι στον Αιολικό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος)

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

Προτεινόμενα Άρθρα