H 4η θέση χάθηκε και τυπικά για τον ΑΡΗ μετά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και κυρίως μετά από μία ακόμη δική του απώλεια βαθμών όπως αυτή στον Βόλο.
Οι ρεαλιστικές ελπίδες των “κιτρινόμαυρων” περιορίστηκαν στο ελάχιστο μετά τη συντριβή στη Λιβαδειά και έκτοτε κυνηγούσαν έναν θαύμα ώστε να αποφύγουν την 5η θέση που είναι πλέον ο στόχος που τους έχει απομείνει.
Ο μίνιμουμ στόχος με τον οποίο ξεκίνησε η φετινή χρονιά και με τον οποίο πρέπει να τελειώσει πλέον για τον ΑΡΗ, με επτά παιχνίδια μπροστά του ώστε να τον “κλειδώσει” και να μην ρισκάρει με το ενδεχόμενο μίας απόλυτα αποτυχημένης σεζόν.
Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει σίγουρα τους ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και εκκρεμεί ποιός από τους Ατρόμητο και Παναιτωλικό θα συμπληρώσει την τετράδα, με τους Περιστεριώτες να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και τους Αγρινιώτες τον Παναιτωλικό την τελευταία αγωνιστική.
Μία διαδικασία στην οποία ο ΑΡΗΣ θέλει και πρέπει να μπει έστω και με ελαφρύ πλενέκτημα λόγω του διά δύο ώστε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό του Μαΐου.
Για να δείτε το βίντεο απανεργοποιήστε το adblock