Υπόθεση Κράστεφ: «Ο ΑΡΗΣ και οι άλλοι – Τόση θα είναι η οψιόν αγοράς του»

από AllAboutARIS

Ο Φίλιπ Κράστεφ παραμένει ένα από τα «αγαπημένα» ρεπορτάζ στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας και σχεδόν καθημερινά υπάρχουν ρεπορτάζ για την περίπτωσή του. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της tribune.bg ο 21χρονος χαφ, που ως γνωστό δεν θα συνεχίσει στη Λέφσκι Σόφιας, μέσα στον Ιούνιο θα υπογράψει διετή επέκταση με την Λόμελ (ουσιαστικά με την εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της και την Μάντσεστερ Σίτι) και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί δανεικός.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, σχολιάζεται ότι ο ΑΡΗΣ και η Μπράγκα είναι οι πιο σοβαροί διεκδικητές του, ενώ τονίζεται πως σε όποια ομάδα δοθεί δανεικός θα μπει οψιόν αγοράς του 1 με 1,5 εκατ. ευρώ.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Νέο διετές συμβόλαιο με τη βελγική Λόμελ, η οποία βρίσκεται υπό την ομπρέλα της City Football Group, ιδιοκτησία της οποίας είναι επίσης η Μάντσεστερ Σίτι, θα υπογράψει ο διεθνής Βούλγαρος Φίλιπ Κράστεφ. Αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο μερών θα σημαίνει ότι ο Krastev θα είναι έχει συμβόλαιο με την City Football Group μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Κράστεφ έχει κρούσεις από τις γαλλικές Τουλούζ, Μονπελιέ και Ρεν, τη βελγική Σταντάρ Λιέγης, την πορτογαλική Μπράγκα, την ιταλική Τορίνο, τον ΑΡΗ, καθώς και τις ολλανδικές Χέρενφεν και Τβέντε. Σε κάθε περίπτωση, ο Κράστεφ δεν θα μείνει στη Λομέλ την επόμενη σεζόν, καθώς θα πάρει ξανά μεταγραφή σε άλλη ομάδα και στο συμβόλαιο δανεισμού του θα υπάρχει ρήτρα για την εξαγορά του, η οποία θα κυμαίνεται στο 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Σε αυτή τη φάση το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κράστεφ είναι από την πλευρά του ΑΡΗ, αλλά και της Μπράγκα».

Προτεινόμενα Άρθρα