Φέγενορντ – Λάτσιο 3-1: Τριάρα, κορυφή και φουλ για πρόκριση!

από AllAboutARIS

Το «Ντε Κάιπ» αποδεικνύεται ως απόρθητο οχυρό για τη Φέγενορντ. Τη βοήθησε να συλλέξει το πρώτο τρίποντο στην πρεμιέρα με τη Σέλτικ και ένα μήνα αργότερα έκανε το καθήκον του και απέναντι στη Λάτσιο! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαντιάγο Χιμένες που σκόραρε δις, οι Ολλανδοί επικράτησαν εμφατικά με 3-1 των Λατσιάλι και πάτησαν προσωρινά κορυφή στον όμιλο.

Ο Μεξικανός μάλιστα φρόντισε να δείξει ένα δείγμα από τα… προσεχώς στο 25΄με ακυρωθέν γκολ και τελικά χτύπησε «νόμιμα» για πρώτη φορά στο 31΄. Έπειτα από υπέροχη κίνηση πλάτη με το τέρμα, γύρισε και εκτέλεσε στη γωνία για το 1-0 των Ολλανδών. Στο 45+2΄ήταν η σειρά του Ζερούκι να τιμωρήσει τους Ρωμαίους, όταν με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής βρήκε το πλεκτό.

Ο εντυπωσιακός ρυθμός των Ολλανδών συνεχίστηκε και στο δεύτερος μέρος με ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, το οποίο τελικά σημείωσε ο Χιμένες με ριμπάουντ σε κενή εστία (74΄).Το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ήταν να μειώσει στο 82΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέδρο, σε μια εμφάνιση που δεδομένα θα θέλει να ξεχάσει…

Φέγενορντ (Άρνε Σλοτ): Μπίζλοου, Νιούκουπ (46΄Λόπεθ), Γκερτίντα, Χάντσο, Χάρτμαν, Τίμπερ, Βίφερ, Ζερούκι, Στενγκς (78΄Ιβάνουσετς), Ιγκόρ Παϊσάο (71΄Γιάχανμπακς), Χιμένες (78΄Ουέντα)

Λάτσιο (Μαουρίσιο Σάρι): Προβεντέλ, Χισάι (46΄Λαζάρι), Κασάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Ροβέλα (46΄Γκεντουζί), Βετσίνο (78΄Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Ζακάνι, Φελίπε Άντερσον (68΄Πέδρο), Ιμόμπιλε (55΄Καστεγιάνος)

Προτεινόμενα Άρθρα