Φέρνει Τούμπα και τον ΠΑΟΚ στο 4.85 ο ΑΡΗΣ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:00) και θέλει να χαμογελάσει ξανά σε ντέρμπι, έχοντας φόρα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Άρης «φώναξε» κόντρα στον Ολυμπιακό πως είναι εδώ! Μετά το άνετο 3-0 επί του Βόλου, η ομάδα του Τόλη Τερζή «καθάρισε» και τους Πειραιώτες (2-1) με μία καταπληκτική εμφάνιση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Άρης κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο, έδειξε σοβαρή εικόνα σε όλους τους τομείς και το απίστευτο γκολ του Λουίς Πάλμα, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Με «όπλο» τη ψυχολογία και τις συνεχόμενες νίκες, ο Άρης θα παίξει στην Τούμπα με τον κακό στα τελευταία παιχνίδια ΠΑΟΚ και μπορεί να φύγει με το διπλό, όπως άλλωστε έκανε το 2022 και το 2021. Το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 4.85.

Τα ντέρμπι των τελευταίων ετών δείχνουν τον δρόμο για την ομάδα του Τόλη Τερζή. Παρά την δεδομένη επιθετική ποιότητα του Άρη, το 1-0 στα προηγούμενα διπλά της Τούμπας πρέπει να αποτελέσουν οδηγό και ο συνδυασμός της νίκης των «κίτρινων» με το Under 3,5 Γκολ βρίσκεται σε απόδοση 5.00.

Με βάση μάλιστα την εικόνα και τη φόρμα των δύο ομάδων στα προηγούμενα παιχνίδια τους, είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης μπορεί να σκοράρει από νωρίς και να μπει σε θέση οδηγού στο γήπεδο. Στο 2.90 το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το παιχνίδι με γκολ από τη μεριά του Άρη.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα